Zakelijk

Onze zakelijke trajecten zijn ontworpen om zowel individuen als teams van collega’s te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Of het nu gaat om teamcoaching om de samenwerking en communicatie binnen het team te verbeteren, een teambuildingsdag om de teamspirit te versterken, of loopbaancoaching om de individuele groei te bevorderen, onze coaching sessies met dieren bieden een unieke en effectieve benadering.

Onze programma’s zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw team. Of je nu een HR-manager bent die op zoek is naar teambuildingactiviteiten, of individuele medewerkers die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling, ons individueel zakelijk traject biedt maatwerkondersteuning om de doelen van jouw team te bereiken. Met de unieke interactie tussen mens en dier als rode draad, bieden onze sessies een inspirerende en motiverende omgeving waarin teams van collega’s samen kunnen werken aan hun professionele groei en succes.

De volgende thema’s komen vaker terug tijdens een zakelijke sessie:

  • ‘De werkdruk is veel te hoog’
  • ‘De targets liggen veel te hoog’
  • ‘Mijn collega’s lopen de kantjes er af’
  • ‘Wie is er nou eigenlijk verantwoordelijk?’
  • ‘Wat is ons doel, of onze verantwoordelijkheid?’

 

Herkennen jullie een van deze thema´s of speelt er iets anders waar jullie graag op gecoacht willen worden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Er zal een offerte op maat gemaakt worden.

Contact

Website door 2 Be Seen