Individueel

Even niet zo lekker in je vel? Of weet je niet waarom je zo gespannen of prikkelbaar bent? Een individuele paardencoaching kan je verder helpen!

Tijdens een individuele sessie gaan we op zoek naar antwoorden op jouw persoonlijke coachvraag. Soms is er geen duidelijke coachvraag, maar slechts een gevoel van onbehagen. Je zit even niet zo lekker in je vel, of je begrijpt niet waarom je steeds zo gespannen of prikkelbaar bent. De paarden weten feilloos wat er loos is en houden je al snel een spiegel voor. Deze bewustwording is vaak al zo ontwapenend en de coachvraag wordt ineens helder. Als de coachvraag boven tafel is gaan we aan de slag. De oplossing heb je zelf in je. Ik bied je een platform om met behulp van de paarden op zoek te gaan naar jouw oplossing. Soms is 1 sessie voldoende, soms zijn er meerdere nodig. Dit zullen we samen bespreken.

Het is belangrijk dat je je realiseert dat een coachsessie hard werken is. Je zult vaste patronen moeten doorbreken om tot jouw oplossing te komen. Als je slechts op zoek bent naar een ´gelukspil´, dan zijn wij geen match. Maar ben je bereid je open te stellen voor zelfonderzoek en hard te werken voor jouw eigen geluk, dan zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen de paarden jou persoonlijk laten groeien!

De volgende thema´s en vragen zijn een voorbeeld waarbij coaching tijdens individuele sessies een oplossing kan bieden:

 • Grenzen bewaken
  ‘Ik durf geen nee te zeggen’, ‘Ik doe soms dingen die ik helemaal niet wil’, ‘Ik laat wel eens over me heen lopen.’
 • Stress of spanning
  ‘Ik moet alle ballen hoog houden’, ‘Ik heb zo´n druk gezinsleven’, ‘ik heb het zo druk op werk’, Ik vind het moeilijk om gezin en werk te combineren’.
 • Ruzie
  ‘Mijn partner begrijpt me niet’, ‘Ik heb strijd met mijn kind(eren)’, ‘Mijn collega of baas is zo onredelijk’.
 • Angst
  ‘Ik ben bang voor…’, ‘Ik durf niet te ..’., ‘Door mijn angst kan ik niet genieten’.
 • Twijfel
  ‘Moet ik die nieuwe baan wel nemen?’, ‘Moet ik dat gesprek wel aangaan?’, ‘Wat als ik de verkeerde keus maak?’
 • Laag zelfbeeld
  ‘Ben ik wel goed genoeg?’, ‘Wat vinden anderen van mij?’, ‘Ik wil graag aardig gevonden worden’.

Herken je een van deze thema´s of speelt er iets anders waar je graag op gecoacht wilt worden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

 

Coachtraject voor jongeren

Caren is een spontane, open vrouw die duidelijk communiceert en vertrouwen geeft. Gezien mijn angst in sommige situaties is dit erg fijn en voelt het veilig.

Mariska Rutten

Kom in contact met Coach & Care'n

Kom snel in contact om te kijken hoe coaching met dieren jou kan helpen!

Telefoonnummer:
Emailadres: