Partner of gezin

Tijdens een gezinssessie gaan we op zoek naar jullie gezamenlijke thema´s. Waar gaat het mis? Is er misschien sprake van miscommunicatie? Een gezinssessie kan met twee partners zijn, maar ook moeder of vader met kind, of vader, moeder en alle kinderen tegelijk. Een gezin is vergelijkbaar met een kudde paarden. Iedereen heeft zijn rol en plaats binnen het gezin. Als de rollen of positie in de kudde niet duidelijk zijn, is er sprake van disbalans en ontstaat er wrijving. Met de paarden als ware meesters in het leven in een kudde, leren jullie wat er nodig is om een veilige en gezellige thuishaven te creëren.

Tijdens de sessie gaan we op zoek naar de coachvraag en wat ieder gezinslid nodig heeft om zijn rol binnen het gezin op een voor hem of haar veilige en prettige manier te kunnen vervullen. De paarden spelen een grote rol tijdens de verschillende activiteiten die ik jullie aanbied, wat vaak resulteert in lachwekkende, maar ook confronterende situaties.

De volgende thema´s zijn voorbeelden die tijdens een gezinssesie aan bod kunnen komen:

 • Samenwerking
  ‘Ik moet altijd alles thuis doen, de rest doet niks’, ‘Niemand ruimt z´n spullen op’, ‘Hij-zij houdt zich niet aan de afspraken.’
 • Communicatie
  ‘Waarom ziet hij/zij niet dat ik het zo druk heb?’ , ‘Ik word niet begrepen.’ ‘Niemand vindt het belangrijk wat ik wil’, ‘Waarom wordt er niet geluisterd?’
 • Ruzie
  ‘De kinderen maken altijd ruzie’, ‘Papa en mama maken altijd ruzie’, ‘Mijn zoon/dochter geeft me een grote mond.’
 • Relatie
  “Vind hij/zij me nog wel leuk?’, ‘Ik word niet gewaardeerd’, ‘Ik doe dingen die ik niet wil’, ‘Waarom is hij/zij zo jaloers?’

Herken je een van deze thema´s of speelt er iets anders waar jullie graag op gecoacht willen worden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

 

Caren is een spontane, open vrouw die duidelijk communiceert en vertrouwen geeft. Gezien mijn angst in sommige situaties is dit erg fijn en voelt het veilig.

Mariska Rutten

Kom in contact met Coach & Care'n

Kom snel in contact om te kijken hoe coaching met dieren jou kan helpen!

Telefoonnummer:
Emailadres: