Coachtraject voor jongeren

Wat wil ik?

Zoek je antwoorden op levensvragen? Voel je je gestrest, uitgeput of overweldigd door keuzes? Welkom bij ons coachtraject, waarbij we de kracht van paarden en honden gebruiken om jou te begeleiden op jouw pad naar zelfontdekking en welzijn.

In ons unieke programma voor jongeren van 16-26 jaar gaan we samen op reis om jouw innerlijke kompas te vinden. Met de steun van onze paarden en honden creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt verkennen en antwoorden kunt vinden op vragen als: Wie ben ik echt? Wat wil ik écht bereiken? Welke studie past bij mijn passies en doelen? En welke carrière biedt voldoening en vervulling?

Wat leer je?

Tijdens onze sessies zul je niet alleen leren over jezelf, maar ook over leiderschap, communicatie en verbinding. Paarden en honden zijn meesters in het lezen van non-verbale signalen en ze spiegelen onmiddellijk jouw emoties en energie. Dit biedt waardevolle inzichten in jouw eigen gedrag en patronen.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij praktische vraagstukken, zoals het vinden van een passende studie, het ontdekken van jouw droombaan en het navigeren door de uitdagingen van het volwassen worden, zoals het vinden van een huis en het opbouwen van sociale connecties.

Onze aanpak

Onze aanpak is holistisch en empathisch, gericht op het aanpakken van jouw stress, burn-out, vermoeidheid en depressies. We geloven dat ware transformatie begint wanneer je in harmonie bent met jezelf en je omgeving. En met onze methoden bieden we je de tools en ondersteuning om deze harmonie te bereiken.

Dus als je klaar bent om de eerste stappen te zetten naar een leven van zelfvertrouwen, vervulling en balans, neem dan contact met ons op voor meer informatie over ons coachtraject met paarden en honden voor jongeren. Ontdek wie je werkelijk bent en omarm de kracht om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Coachtraject voor jongeren

Caren is een spontane, open vrouw die duidelijk communiceert en vertrouwen geeft. Gezien mijn angst in sommige situaties is dit erg fijn en voelt het veilig.

Mariska Rutten

Kom in contact met Coach & Care'n

Kom snel in contact om te kijken hoe coaching met dieren jou kan helpen!

Telefoonnummer:
Emailadres: