Even niet zo lekker in je vel? Of weet je niet waarom je zo gespannen of prikkelbaar bent? Een individuele paardencoaching kan je verder helpen!

Tijdens een individuele sessie gaan we op zoek naar antwoorden op jouw persoonlijke coachvraag. Soms is er geen duidelijke coachvraag, maar slechts een gevoel van onbehagen. Je zit even niet zo lekker in je vel, of je begrijpt niet waarom je steeds zo gespannen of prikkelbaar bent. De paarden weten feilloos wat er loos is en houden je al snel een spiegel voor. Deze bewustwording is vaak al zo ontwapenend en de coachvraag wordt ineens helder. Als de coachvraag boven tafel is gaan we aan de slag. De oplossing heb je zelf in je. Ik bied je een platform om met behulp van de paarden op zoek te gaan naar jouw oplossing. Soms is 1 sessie voldoende, soms zijn er meerdere nodig. Dit zullen we samen bespreken.

Het is belangrijk dat je je realiseert dat een coachsessie hard werken is. Je zult vaste patronen moeten doorbreken om tot jouw oplossing te komen. Als je slechts op zoek bent naar een ´gelukspil´, dan zijn wij geen match. Maar ben je bereid je open te stellen voor zelfonderzoek en hard te werken voor jouw eigen geluk, dan zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen de paarden jou persoonlijk laten groeien!

De volgende thema´s en vragen zijn een voorbeeld waarbij coaching tijdens individuele sessies een oplossing kan bieden:

Herken je een van deze thema´s of speelt er iets anders waar je graag op gecoacht wilt worden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Menu

Contact

0641133721
info@coachandcaren.nl

Website door 2 Be Seen