Chapeau!

“Ik heb veel respect voor de manier waarop Caren de kinderen uitnodigt en uitdaagt in het contact met het paardje, waardoor ze hun grenzen verleggen en succeservaring opdoen. Chapeau! Ik gun heel veel kinderen deze Caren en Fleur als paardenmaatje!”

Els Claessen- Bluemink

Caren is een kei in vragen stellen zonder interpretaties te geven

Tijdens mijn sessie paardencoaching heb ik ervaren wat mijn persoonlijke stijl is in contact bij verschillende persoonlijkheden. Ook was het inzichtgevend hoe belangrijk vrijheid voor mij is. En dat ik dus ook niet graag de vrijheid van een ander inperk, tenzij het een serieus doel dient. Caren is een kei in vragen stellen zonder interpretaties te geven. Dat voelde in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik graag de kaders krijg. Dan weet ik wat er van me verwacht wordt. Toen ik me realiseerde dat ik mijn eigen ruimte had, gaf dat ook veel vrijheid en kon ik uittesten wat goed voelde en wat wel en niet werkte. Caren luisterde goed en speelde in op wat er gebeurde door weer nieuwe vragen te stellen, zodat alle inzichten uit mezelf konden komen.’

Gerda Bos, psycholoog coachzoetermeer.nl

Patronen, sterke punten, leerpunten.

Teamcoaching“Gisteren kreeg ik de kans om te ervaren hoe dat nou is, zo’n teamcoaching met je eigen team. We kregen verschillende activiteiten aangeboden en gingen er daarna over in gesprek. Er kwamen interessante zaken aan het licht. Sommige bekend, andere nieuw.
Patronen, sterke punten, leerpunten. Fijn om met deze informatie weer verder te kunnen samen! Bedankt Caren” 

Een aanrader om te proberen

“In een weiland met twee paarden, moeder en zoon, puur natuur is er veel meer dan wij als mensen met ons denken alleen kunnen bevatten. Coaching is natuurlijk al een ervaring op zich en Caren begeleid je rustig en met de juiste diepgang in vragen langs het pad dat je aan het bewandelen bent. Daarnaast voelen Apple en Fylkir feilloos aan welke emoties er energetisch in de lucht hangen en vertalen je belemmeringen en gevoelens in hun gedrag naar je terug. De combinatie met buiten in de natuur geeft je hoofd en lichaam de rust om een en ander te kunnen laten bezinken. Een aanrader om te proberen. Dankjewel Caren voor deze beleving.”

Petra Brummelkamp www.visualresult.nl

Paarden nemen dingen waar die voor mensen minder zichtbaar zijn.”

“Mijn paardencoach-sessie met Caren was onvergetelijk. Als coach wilde ik ervaren wat de toegevoegde waarde van paarden binnen coaching is. Als gecoachte wilde ik een stap verder worden geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. In korte tijd kreeg ik van de edele Apple en Fylkir een confronterende – maar door de onbevangenheid van de paarden ook hilarische en ontwapenende – spiegel voorgehouden die werd aangescherpt door Caren. Zij maakten mij bewust van een totaal onverwacht persoonlijk ontwikkelpunt, waarbij ik veel baat zal hebben in verschillende facetten van mijn leven. Het was een gedenkwaardige beleving, die in mijn geheugen gegrift staat. Paarden bieden door hun bijzonder scherpe instinct een unieke en bijzondere coachingstool en nemen dingen waar die voor mensen minder zichtbaar zijn.”

Ingrid Wijnen

Coachings- en begeleidingspraktijk Gelijkwaardigheid